Connect with us
Publicitate

Anunturi Publice

ANUNȚURI de MEDIU în Alba24.ro, din două click-uri. Secțiune specială pentru publicarea anunțurilor obligatorii

Publicat

anunt mediu

Servicii noi oferite de Alba24.ro. Anunțuri publice de mediu: Începând de azi, Alba24.ro oferă tuturor celor interesați posibilitatea de a publica anunțuri de mediu obligatorii iar toate operațiunile legate de publicare se vor putea face online.

Prețul pentru publicarea unui Anunț de Mediu este de 100 de lei + TVA, indiferent de numărul de cuvinte din conținutul anunțului.

În mod concret, dacă aveti nevoie să publicați un astfel de anunț este suficient să trimiteți pe adresa de e-mail anunt@alba24.ro conținutul anunțului și datele de facturare. Veti primi factura pe adresa de e-mail de la care ne-ați trimis anuntul, pe care o puteți plăti prin e-banking sau ordin de plată și după ce avem confirmarea plății, publicăm anunțul pe prima pagină Alba24.ro unde va rămâne 24 de ore.

După publicare, anunțul se va regăsi într-o secțiune specială denumită Anunțuri Publice de Mediu, pentru o perioadă nedeterminată.

Prin intermediul nostru puteți publica și anunțuri de mediu la nivel național în ziarul Romania24.ro. Prețul unui anunț este 150 lei + TVA. Anunțul se va publica simultan în cele două ziare Alba24.ro și Romania24.ro.

La dosarul dvs. solicitat de institutiile care cer publicarea acelui anunt veți putea să vă listați la imprimantă un print-screen și factura care reprezintă dovada publicării, precum și link-ul către anunțul dvs de pe Alba24.ro/ Romania24.ro. În privința audienței, Alba24.ro este cel mai citit ziar online din județul Alba cu peste 30.000 de cititori/zi. Audiența poate fi verificată AICI

Redactia Alba24.ro

Alba Iulia, IC Bratianu 18

Tel: 0258 812 702 (între orele 9.00-17.00)

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax