Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Apa CTTA Alba: Nu se mai fac citiri ale contoarelor în teren, până în aprilie. Detalii despre facturare

Publicat

Apa CTTA Alba anunță că personalul companiei nu va mai face în această perioadă citiri ale contoarelor, în teren. Facturările se fac pe bază de estimare, iar cei care doresc pot transmite autocitiri, în perioada 25-30 a lunii, online.

”Apa CTTA SA ALBA comunică tuturor clienților că, din cauza măsurilor restrictive care se impun, din cauza virusului COVID-19, în lunile martie si aprilie nu se vor efectua citiri ale aparatelor de măsură în teren.

Facturarea, în aceasta perioadă, se va face pe bază de estimare.

Clienții care doresc să-și transmită autocitiri o pot face în perioada 25-30 a lunii, pe portalul on-line al societății https://contulmeu.apaalba.ro/.

Recomandăm clienților să-și creeze cont pe acest portal, pentru a-și putea descărca si factura electronică sau pot apela si la varianta de plata la punctele de încasare ale colaboratorilor „Payzone” si „Un-Doi”, adresele acestora le puteti gasi accesand site-ul nostru www.apaalba.ro , mai precis https://apaalba.ro/modalitati-de-plata/. De asemenea, autocitirile se pot transmite pe e-mail office@apaalba.ro sau telefonic: 0258834087”, transmite operatorul.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Alex P

    luni, 16.03.2020 at 13:50

    Se poate plati regia pe site-ul apa ctta?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax