Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Apa CTTA Alba recomandă clienților să evite vizitele la sediile companiei și să folosească variante online pentru plată facturi

Publicat

Apa CTTA SA a comunicat joi măsurile luate pentru prevenirea îmbolnăvirilor cu noul coronavirus, valabile până în 31 martie, cu posibilitate de prelungire. Compania recomandă clienților să evite vizitele la sedii pentru plata facturilor, sesizări sau documentații și să folosească variantele online sau să comunice prin telefon.

”Având în vedere situația actuală la nivel national și în temeiul prevederilor deciziilor CNSSU, referitoare la măsurile de protecție ce se impun împotriva răspândirii virusului COVID-19 și pentru evitarea aglomerărilor ce se pot forma, SC Apa CTTA SA Alba a luat măsuri pentru limitarea contactului direct între clienții, colaboratorii și angajații săi.

Până în data de 31 martie, cu posibilitatea de prelungire a perioadei, în funcţie de evoluţia situaţiei la nivel naţional, clienții si colaboratorii companiei sunt sfătuiţi să evite pe cât posibil vizitele la sediile aparţinând SC Apa CTTA SA Alba şi să apeleze cu prioritate la variantele on-line sau telefonice de interacţiune cu compania, fie că este vorba despre plata facturilor, sesizări sau transmiterea unor documentații.

Se poate apela la varianta electronică pentru plata facturilor – https://contulmeu.apaalba.ro/ sau la punctele de încasare ale colaboratorilor „Payzone” și „Un-Doi”. Adresele acestora se regăsesc pe site-ul https://apaalba.ro/modalitati-de-plata/”, transmite compania, într-un comunicat.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax