Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Apa CTTA: Se amână lucrările în zona Pârâul Iovului. De miercuri, locuitori și firme din mai multe localități rămân fără apă

lucrari apa

Publicat

Lucrările de relocare a aducțiunii de apă potabilă DN800 (FIR I), în zona Pârâul Iovului, prevazute inițial pentru luni, 9 martie, sunt amânate până miercuri, 11 martie, anunță Apa CTTA.

”Suntem nevoiți să le reprogramăm pentru 11.03.2020, începând cu ora 22.00, din cauza condițiilor meteo ce nu permit o bună desfășurare a acestora. Astfel, se va întrerupe alimentarea cu apă potabilă pentru consumatorii din Sântimbru Gară si Sântimbru Fabrică, cât și pentru operatorii economici ce-și desfășoară activitatea pe tronsonul Pârâul Iovului – SP Galda, care vor fi anunțați și telefonic”, anunță Apa CTTA.

Operatorul de apă estimează durata întreruperii la circa 40 de ore, iar a reluarea furnizării pot apărea local depășiri ale parametrului turbiditate, caz în care va fi necesară purjarea apei (spălări locale), până la încadrarea acesteia în parametrii de calitate. Clienții sunt anunțați să folosească apa numai în scopuri menajere, în această situație.

Eventualele perturbații, precum și zona în care ele apar pot fi semnalate Dispeceratului Alba Iulia la numărul de telefon 0258.834.501, în vederea intervenției.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate