Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

APA CTTA vinde la licitație autoturisme uzate și utilaje la prețuri pornind de la 2.000 de lei. Condiții și documente necesare

Publicat

SC APA CTTA SA ALBA vinde la licitație publică deschisă cu strigare mai multe vehicule utilizate. Este vorba despre un autoturism Dacia Logan MCV, un Nissan Qashqai, o autoutilitară Renault Master, un tractor rutier U650 și un buldoexcavator Volvo BL71.

Documentele de participare la licitaţie trebuie depuse la sediul SC APA CTTA SA Alba, strada Vasile Goldiş, nr.3, Alba Iulia, până în data de 05.10.2023, orele 15:00, la secretariat.

Licitaţia se organizează în data de 10 octombrie 2023, orele 12:00, la sediul SC APA CTTA SA Alba, str. Vasile Goldiș nr.3, Alba Iulia – sala de şedinţe.

Preţul de pornire al licitaţiei

  • Autoturism Dacia Logan : 2000 lei
  • AUTOUTILITARA Renault Master – 3000 lei
  • Autoturism Nissan Qashqai: 10.800 lei
  • Tractor rutier U650 : 9900 lei
  • Buldoexcavator Volvo BL71 31.000 lei

Preţul nu include TVA.

Saltul minim (pasul licitaţiei)

Valoarea unui pas al licitaţiei sau saltul minim este de 500 lei, care va supralicita preţul de pornire al licitaţiei.

Garanţia de participare la licitaţie este de 500 lei şi se achită prin virament cu ordin de plată în contul IBAN RO82RNCB0003021182930001 deschis la BCR Alba sau în numerar la casieria SC APA CTTA SA Alba.

Costul dosarului de prezentare este de 50 lei şi se achită în numerar la casieria SC APA CTTA SA Alba, str Vasile Goldiș nr.3 Alba Iulia.

Valoarea adjudecată a utilajului se va achita în termen de 7 zile de la data încheierii contractului de vânzare-cumpărare, în contul IBAN RO82RNCB0003021182930001 deschis la BCR Alba.

Cine poate participa la licitație. Documente

Criteriile de calificare a ofertanţilor constau în prezentarea documentelor precizate în dosarul licitatiei, prezentate în original şi în copie pentru confruntarea acestora cu originalul;

Documentele depuse de persoane fizice sau juridice străine, vor fi prezentate în copie însoţită de traducere în limba româna, legalizată.

Pentru participarea la licitaţie, licitanţii depun, la sediul SC APA CTTA SA Alba, str. Vasile Goldiș nr. 3, Alba Iulia –  următoarele documente, care vor constitui dosarul de participare la licitaţie:

Toţi ofertanţii:

  • cererea de înscriere la licitaţie, care va cuprinde:datele de identificare ale ofertantului;
  • datele de identificare ale bunului pentru care se solicită înscrierea la licitaţie;
  • precizări cu privire la acceptarea de către ofertant a prevederilor instrucţiunilor pentru ofertanţi.
  • declaraţia, pe propria răspundere, privind eligibilitatea ;
  • dovezile de plată a dosarului de prezentare (copie).

Ofertanţi persoane fizice :

  • actul de identitate sau paşaportul persoanei participante (copie);
    autorizaţia pentru persoanele fizice care desfăşoară activităţi economice pe baza liberei iniţiative (copie);
  • actul care atestă împuternicirea dată participantului de către ofertant pentru a participa la licitaţie în numele său.

Ofertanţi persoane juridice române:

  • certificatul de înmatriculare al societăţii comerciale (copie);
  • actul care atestă împuternicirea dată participantului de către ofertant pentru a participa la licitaţie în numele său.

Ofertanţi persoane juridice străine:

  • certificat de înmatriculare a societăţii comerciale străine, tradus în limba română, iar traducerea să fie legalizată de un notar public din România;
  • actul care atestă împuternicirea dată participantului de către ofertant pentru a participa la licitaţie în numele său.

Pentru a intra în posesia dosarului de prezentare, doritorii trebuie  să se prezinte la sediul SC APA CTTA SA Alba, birou Achiziții, str. Vasile Goldiș nr.3, Alba Iulia, până în data  de  05.10.2023, orele 15.00.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Adrian Geamanu

    marți, 26.09.2023 at 22:07

    Le vand ca dupa marirea nesimtita a tarifelor de apa si canal sa isi cumpere masini noi. Acolo vor fi investitiile pe care le fac anapoda de ani de zile fara sa verifice daca in comune functioneaza canalizarile. Sa le fie de vot primarilor care au accepta marirea de tarife si dlui Roman care se batea cu caramida in piept ca nu vor creste preturile la mc de apa si canal.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax