Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Apă cu porția în zona Ocna Mureș. Programul de furnizare a apei pentru duminică, 20 august

Publicat

În zona Ocna Mureș, continuă raționalizarea apei, din cauza condițiilor meteo. Apa CTTA a anunțat programul de furnizare a apei potabile pentru duminică, 20 august.

”Având în vedere consumul mare de apă, SC APA CTTA SA ALBA – Sucursala Ocna Mureș este nevoită să raționalizeze apa în mai multe localităţi.

Resursele din rezervoarele de înmagazinare se epuizează cu rapiditate, fiind necesară refacerea periodică a acestora.

SC APA CTTA SA ALBA face apel către populaţie, să folosească apa potabilă cu responsabilitate, strict pentru consum propriu şi în scop menajer: În caz contrar, există posibilitatea ca programul de raționalizare să fie implementat pentru mai mult timp sau chiar de sistare a furnizării”, a anunțat operatorul de apă.

Programul de întrerupere a furnizării apei potabile, 20 august:

  • între orele 9.00 și 18.00, respectiv 22.00-6.00 în comuna Unirea, Noșlac, Cisteiu de Mureș, Micoșlaca, Uioara de Sus, Uioara de Jos.

La reluarea furnizării apei, pot exista depășiri a valorii parametrului turbiditate, caz în care consumatorilor le este recomandat să folosească apa numai în scop menajer.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax