Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

Apă cu porția pentru mai multe localități din Alba. Apa CTTA: ”Resursele din rezervoare se epuizează cu rapiditate”

Publicat

Mai multe localități din Alba vor primi apă cu porția, din cauza consumului mare de apă în această perioadă.

Localitățile din județ care vor avea de suferit au fost comunicate de reprezentații Apa CTTA Alba, într-o postare de miercuri, pe contul de Facebook. 

”Având în vedere consumul mare de apă, S.C. APA CTTA S.A. ALBA este nevoită să raționalizeze apa în mai multe localități din județ.

Resursele din rezervoarele de înmagazinare se epuizează cu rapiditate, fiind necesară refacerea periodică a acestora.

S.C. APA CTTA S.A. ALBA face apel către populație să folosească apa potabilă cu responsabilitate, strict pentru consum propriu și în scop menajer.

Astfel, vă comunicăm următorul program de întrerupere a furnizării apei potabile:

  • Întreruperea furnizării apei potabile între orele 10.00-12.00 în localitatea Câlnic.
  • Întreruperea furnizării apei potabile între orele 09.00-18.00 și 22.00-06.00 în următoarele localități: comuna Unirea, Noslac, Cisteiu de Mureș, Micoșlaca, Uioara de Sus, Uioara de Jos.
  • Întreruperea furnizării apei potabile între orele 22.00-06.00 în Valea Lungă (Valea Lungă, Lodroman, Lunca) și Ungurei.
  • De asemenea, din cauza lipsei de presiune, vor fi afectate localitățile: Dârmbăr, Ighiu, Straja, Ghirbom, Henig, Ohaba, Secășel, Colibi, orașul Ocna Mureș, Războieni, Căptălan, Mirașlău, precum și zonele înalte ale localităților Cergău și comuna Roșia de Secaș.

Din cauza opririi, la reluarea furnizării pot exista depășiri ale valorii parametrului turbiditate, caz în care rugăm clienții să folosească apa numai în scop menajer.

Vă informăm că, în cazul în care, ulterior acestui anunț, se constată lipsa de debit și în alte localități din afara celor de mai sus, S.C. APA CTTA S.A. Alba va anunța acest fapt” au transmis reprezentanții furnizorului.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. Cetatean albaiulian

    miercuri, 23.08.2023 at 18:18

    aloo..apa canal..dc folositi solutia in care sufera tot consumatorul,la cat e mc de apa si mc de canalizare chiar nu gasiti alte solutii in care sa nu aiba de suferit consumatorul..chiar vi se pare solutia corecta..factura o trimiteti luna de luna..dar la inbunatatirea servicilor oferite lasati de dorit..hai ganditi si voi(apa canal)si gasiti o solutie si in favoarea consumatorului..sau chiar e greu??..atunci mai cresteti putin pretul la mc…ca deh..consumatorul suporta orice..

  2. Raul Z

    miercuri, 23.08.2023 at 19:13

    Spui apa și tragi canalu 😉
    Niște putoare politice ce vor salarii mari 🤬

    Mai scump 1 mc de apă decât 1mc de gaz , așa vă prostesc hoți politici din Alba 🤣.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax