Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Apa micelară – cel mai eficient produs de curățare a tenului! (P)

Publicat

Curățarea tenului este un pas foarte important în rutina de îngrijire atât dimineața, cât și seara. Prin curățarea pielii, se îndepărtează impuritățile, sebumul, și reziduurile de machiaj. Astfel, pentru a oferi epidermei cea mai eficientă îngrijire, specialiștii din domeniul frumuseții au conceput apa micelară, care te va încânta datorită proprietăților sale.

Majoritatea femeilor sunt zilnic în căutarea unui produs care să curețe în profunzime tenul, astfel, noi îți vom prezenta mai jos ce este apa micelară, care sunt beneficiile acesteia și cum se utilizează.

Ce este apa micelară?

Apa micelară este un lichid compus din micele, care sunt niște particule mici formate din amestecul apei cu ulei, ce absorb în totalitate toate impuritățile. De asemenea, conține ingrediente nutritive și hidratante, care pe lângă curățarea minuțioasă a tenului, îi vor oferi și o îngrijire delicată. În plus, este lipsită de săpun, parfum sau alte substanțe nocive, fiind ideală chiar și pentru pielea sensibilă, deoarece nu provoacă iritații, roșeață sau inflamații.

Beneficiile apei micelare:

  • Îndepărtează eficient impuritățile, sebumul, dar și reziduurile de machiaj. Datorită micelelor care acționează ca un magnet, apa micelară înlătură chiar și cel mai rezistent machiaj, lăsând tenul curat, proaspăt și catifelat.
  • Apa micelară este foarte delicată cu pielea, fiind potrivită pentru toate tipurile de ten.
  • Datorită faptului că nu conține alcool, săpun sau alte substanțe chimice și detergenți agresivi, care în mod normal usucă pielea, apa micelară îi oferă hidratare și un aspect strălucitor și natural.
  • În comparație cu alte produse de curățare, apa micelară nu afectează bariera naturală a pielii, fapt pentru care nu usucă și nu irită epiderma.
  • Tonifică perfect tenul și desfundă porii, prevenind apariția punctelor negre sau acneei.
  • După aplicare nu necesită clătire.

Cum folosești apa micelară?

Apa micelară o poți folosi atât dimineața, cât și seara. Dimineața, aceasta va elimina impuritățile și excesul de sebum acumulate pe parcursul nopții, dar, în același timp, va pregăti pielea pentru aplicarea ulterioară a cremelor sau produselor cosmetice. Seara, apa micelară te va ajuta să cureți în profunzime tenul de machiaj, lăsându-l curat și proaspăt. Este necesar doar să aplici o cantitate mică de produs pe un tampon de bumbac și să ștergi ușor fața, prin mișcări circulare. Pentru a curăți complet pielea, va fi nevoie de mai multe ori să ștergi fața, până tamponul de bumbac va fi curat.

După cum vezi, apa micelară este un produs impecabil care îndepărtează cu ușurință impuritățile și machiajul, lăsând pielea revigorată și pură. Deci, nu ezita să achiziționezi un astfel de produs care îți va oferi cea mai eficientă curățare și cea mai delicată îngrijire.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax