Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Apă minerală retrasă temporar de la vânzare din magazinele Lidl. Ce spun reprezentanţii reţelei de magazine

Publicat

Reprezentanţii reţelei de magazine Lidl au confirmat într-un comunicat de presă că a fost retrasă de la vânzare o parte din produsele apă minerală de doi litri. Sortimentul este Saguaro şi motivul pentru această decizie reprezintă etichetarea greşită privind descrierea sursei de îmbuteliere.

Lidl mai transmite că apa minerală Saguaro la 2 litri nu prezintă probleme de calitate.

„Apa minerală Saguaro de 2L este furnizată de unul dintre primii trei producători de apă minerală din România. Responsabil pentru informaţiile conţinute de etichetă şi procesul efectiv de etichetare este producătorul. Acesta din urmă a declarat că va remedia în cel mai scurt timp cu reprezentanţii ANPC neconcordanţele informaţiilor conţinute de etichetă.

După remedierea neconcordanţelor privind etichetarea, apa minerală Saguaro de 2L de la respectivul producător se va regăsi spre vânzare în toate magazinele Lidl din ţară”, se mai arată în comunicat.

Potrivit buletinelor de analiză puse la dispoziţie de producător, apa minerală Saguaro de 2 litri nu prezintă probleme de calitate, subliniază reprezentanţii Lidl.

Reamintim că, luni, ANPC a anunţat că, în urma unei sesizări venite din partea unui consumator, inspectorii au descoperit că un lanţ de magazine avea la vânzare apă minerală provenită din izvorul F4 Roşu, care nu se află pe lista apelor minerale destinate comercializării.

Citeşte şi Aproape 150.000 de litri apă minerală, retrași de pe piață după controalele de la Protecția Consumatorilor

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax