Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Apă raționalizată în mai multe localități din Alba. APA CTTA: Resursele din rezervoarele de înmagazinare se epuizează rapid

Publicat

Apă raționalizată în mai multe localități din Alba. Furnizorul APA CTTA Alba a transmis lista localităților și programul de întrerupere a furnizării de apă potabil, lucru justificat prin epuizarea rapidă a resurselor din rezervoare. 

Anunțul APA CTTA Alba:

Având în vedere temperaturile foarte ridicate din aceste zile și implicit consumul mare de apă potabilă, SC APA CTTA SA ALBA este nevoită să raționalizeze apa în mai multe localități din județ.

Resursele din rezervoarele de înmagazinare se epuizează cu rapiditate, fiind necesară refacerea periodică a acestora.

SC APA CTTA SA ALBA face apel către populație să folosească apa potabilă cu responsabilitate, strict pentru consum propriu și în scop menajer, în caz contrar, există posibilitatea ca programul de raționalizare să fie implementat pentru mai mult timp sau chiar sistarea furnizării.

Astfel, începând cu data de 21.06.2024, vă comunicăm următorul program de întrerupere a furnizării apei potabile:

  • în intervalul orar 23.00-05.00: Mihalț, Obreja, Cistei, Bucerdea Grânoasă, Sâncel, Iclod, Lunca Târnavei, Șona, Valea Lungă, Glogovăț, Lunca, Lodroman.
  • de asemenea, în comuna Gârda de Sus (Ghețari, Ocoale, Mununa, Hănășești, Dealu Frumos și Gârda Seacă) și Gârbova, furnizarea se va face în funcție de rezervele acumulate în rezervorul de înmagazinare.

Din cauza opririi, la reluarea furnizării pot exista depășiri ale valorii parametrului turbiditate, caz în care rugăm clienții să folosească apa numai în scop menajer.

Vă informăm că, în cazul în care, ulterior acestui anunț, se constată lipsă de debit și în alte localități din afara celor de mai sus, S.C. APA CTTA S.A. Alba va anunța acest fapt, actualizând programul de furnizare.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax