Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

Apă și canalizare pe 15 străzi din cartierul Orizont din Alba Iulia. Primăria a semnat contractul de execuție

Publicat

Primarul din Alba Iulia, Gabriel Pleșa, a anunțat miercuri că peste un milion de euro vor fi cheltuiți pentru extinderea rețelelor de apă și canalizare de pe 15 străzi din cartierul Orizont. 

”Am semnat zilele acestea contractul de lucrări prin care pe străzile Azur, Zenit, Albatros, Uranus, Orizont 3, Orizont 4, Orizont 6, Orizont 9, Orizont 10, Orizont 16, Orizont 21, Orizont 23, Orizont 24, Orizont 25 și Orizont 26 vor fi extinse rețelele de apă și canalizare.

Cu excepția străzilor Orizont 3 și Orizont 26, unde nu este necesară extinderea rețelei de apă potabilă, toate străzile menționate vor avea, la finalul lucrărilor, rețele complete de canalizare și apă” a transmis Gabriel Pleșa.

El a adăugat că lucrările vor fi realizate de firma Urs Construct Alba S.R.L..

Valoarea contractului semnat cu această firmă este de 5.325.432 lei cu TVA, obiectivul de investiții fiind finanțat prin Programul Național de Investiții „Anghel Saligny”.

Durata de execuție a lucrărilor este de 18 luni.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate


Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax