Connect with us
Publicitate

BLAJ

Apă tulbure la robinet, efectul avariei majore produsă miercuri la Stația de pompare de la Galda. Precizările Apa CTTA

Publicat

Operatorul Apa CTTA SA Alba informează consumatorii că efectul avariei majore produsă miercuri, 27 iulie, în zona Stației de pompare de la Galda, îl reprezintă depășirea valorii parametrului de turbiditate, ținând cont și de lungimea tronsonului conductei de aducțiune.

Potrivit reprezentanților operatorului, de comun acord cu multe din unitățile administrativ teritoriale ale localităților afectate, s-a convenit furnizarea apei și în aceste condiții, fiind întrebuințată în scop menajer de către consumatori.

Reamintim faptul că din cauza gravității avariei s-a creat o disfunționalitate a întregului sistem de furnizare, consecința acesteia fiind o turbiditate mărită a apei de pe aducțiune.

Au fost afectate comunele Mihalț, Bucerdea Grânoasă, Crăciunelu de Jos, Sâncel, Șona, Jidvei, Cetatea de Baltă, Valea Lungă, Cenade, Cergău, Roșia de Secaș, cu satele aparținătoare.

Eventualele perturbații, precum și zona în care acestea apar, pot fi semnalate Dispeceratului Alba Iulia la numarul de telefon 0258834501, în vederea intervenției.

„Rugăm clienții noștri să înțeleagă situația neprevăzută survenită, și ne cerem scuze pentru disconfortul creat”, au mai transmis reprezentanții Apa CTTA.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. albaiulian

    joi, 28.07.2022 at 17:13

    Vrajeli ale incompetentilor de la Apa CTTA Alba. Ce treaba are Alba Iulia, unde de azi dimineata este apa maronie la robinet, cu statia de pompare de la Galda? Se intoarce apa de acolo la roninetele celor din Alba Iulia? Vreti doar bani, dar calitatea apei pe care o furnizati este cea mai proasta din zona Centru.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax