Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Aparat de radiologie mobil, pentru dotarea Spitalului din Cugir. Valoarea investiției

Publicat

Spitalul Orășenesc Cugir cumpără un aparat de radiologie mobil, digital, pentru dotarea unității sanitare. 

Spitalul orășenesc Cugir a lansat marți, 6 iulie, în Sistemul Electronic de Achiziții Publice (SEAP) o licitație pentru achiziția unui aparat de radiologie mobil, digital, prin proiectul „Creșterea capacității de gestionare a crizei sanitare Covid-19 prin dotarea cu echipamente și aparatură medicală a Spitalului Orășenesc Cugir”.

Valoarea totală estimată este de 540.745,54 de lei, fără TVA.

Potrivit caietului de sarcini, Spitalul Orășenesc Cugir este o instituție medicală construită cu aproximativ 66 de ani în urmă și este organizată pe o gamă largă de specialități, asigurând servicii medicale la circa 25.000 de locuitori. Spitalul are 147 de paturi spitalizare continuă plus 3 paturi spitalizare zi, asigurând serviciile medicale pentru orașul Cugir și un număr de 7 localități componente.

Serviciile medicale sunt asigurate de o echipă ce reunește 193 de angajați dintre care 32 sunt medici cu specializare în ramurile medicale de bază: medicină internă, pneumologie, pediatrie, chirurgie, obstetrică – ginecologie, dermato – venerologie, reabilitare medicală, infecțioase, cardiologie, anestezie și terapie intensivă, servicii paraclinice, oftalmologie, neurologie, etc.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax