Connect with us
Publicitate

Uncategorized

Aparate de masaj confiscate de oamenii legii din Sebeş, de la un vânzător ambulant

Publicat

Un echipaj de jandarmi a surprins pe strada Pieţii din municipiul Sebeş un tânăr care oferea spre vânzare zece aparate de masaj.  Preţul solicitat pentru achiziţionarea unui astfel de instrument varia între 50 şi 60 de lei.

Interpelat de jandarmi, vânzătorul nu a fost în măsură să prezinte actele de provenienţă a mărfii şi nici documentele de certificare a faptului că activitatea de comerţ se desfăşura în conformitate cu prevederile legale.

S. Robert Cristian, în vârstă de 32 de ani, domiciliat în Reghin, judeţul Mureş, a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 1.000 lei.  Totodată, potrivit Legii nr. 12 din  6 august 1990 privind protejarea populaţiei împotriva unor activităţi comerciale ilicite, republicată, cele zece aparate de masaj oferite spre vânzare au fost ridicate în vederea confiscării şi depuse în camera de corpuri delicte a Jandarmeriei Alba.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax