Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Aparate pentru ameliorarea durerilor de spate, donate de Crucea Roşie

Publicat

Crucea Roşie, Filiala Alba demarează o campanie de ajutorare a persoanelor cu venituri mici care suferă de afecţiuni ale coloanei vertebrale. Mai multe dispozitive medicale  – 58 de dispozitive Kosmodisk şi patru lower back – vor fi acordate bolnavilor pe bază de anchetă medicală şi adeverinţă de la medicul de familie care să ateste problemele de spate. Aparatele destinate eliminării sau ameliorării semnificative a durerilor de spate vor fi distribuite la domiciliul beneficiarilor de către voluntarii Crucii Roşii, care le vor face şi un instructaj de folosire a acestora.
„Este responsabilitatea tuturor să sprijinim aceste persoane care se confruntă atât cu nevoi materiale, cât şi cu nevoi de ordin medical, iar noi, Crucea Roşie Română, ne bucurăm că am putut încă o dată să ne facem datoria”, a declarat  directorul Filialei Alba Crucea Roşie, Adrian Duşa.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax