Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Aparatele de ”păcănele” nu rezistă în fața nervilor jucătorilor: Bărbat din Alba, trimis în judecată după ce a distrus un aparat

Publicat

O trimitere în judecată, cu asta s-a ales un bărbat din Șibot, care de nervi a spart un ecran al unui aparat de jocuri de noroc. 

Trimiterile în judecată pentru distrugere, în special în cazuri în care obiectele distruse sunt jocuri de noroc, s-au înmulțit în ultima perioadă în instanțele din județ. 

Este vorba despre fapte care se produc din senin, fără premeditare, și de cele mai multe ori când jucătorii pierd sume de bani.

Este și cazul unui bărbat care a fost recent trimis în judecată pentru distrugere. Dosarul în care este judecat a trecut de stadiul de măsuri și excepții de cameră preliminară în data de 9 noiembrie 2023.

”În actul de sesizare s-a reţinut, în esenţă, că inculpatul în data de 28.07.2022, ora 2200, în timp ce se afla într-un local din Șibot, a distrus, prin aplicarea unei lovituri cu pumnul, ecranul unui aparat de tip slot-machine, fiind produs persoanei vătămate un prejudiciu în cuantum de 3500 lei prin spargerea ecranului acelui aparat”, se arată în motivarea instanței.

În linii mari bărbatul va fi judecat pentru distrugere, iar dacă va fi găsit vinovat va fi obligat cel mai probabil și la plata daunelor către proprietarul aparatului.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax