Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Aparatură nouă pentru Direcția Generală Anticorupție. Licitaţie pentru achiziţia de echipamente cu finanţare din fonduri europene

Publicat

dga-21 Concret, DGA vrea să upgradeze software şi hardware un sistem de decriptare a comunicaţiilor radio şi să cumpere un sistem digital de înregistrare audio/video, echipat pentru orice condiţii de iluminare. Pentru asta a lansat o  licitaţie pentru achiziţia de echipamente de tehnică operativă şi mijloace tehnice speciale, cu finanţare din fonduri europene de 354.550 de lei.

Potrivit anunţului postat, Direcţia Generală Anticorupţie vrea să mai cumpere un sistem de monitorizare audio şi GPS.

”Sistemul acoperă o gamă largă de misiuni tehnico-operative care necesită calitate audio înaltă şi monitorizare GPS având aplicativitate în două domenii specifice majore – monitorizare dinamică audio şi GPS a autovehiculelor/obiectivelor şi monitorizare audio statică. (Sistemul -n.r.) Poate asigura înregistrări audio şi monitorizare GPS fără interferenţe radio/detecţie şi download la întoarcerea obiectivului monitorizat sau aflat în aria de acoperire a modemului bluetooth. În autovehicule, transmiţătorul poate fi instalat cu o baterie externă sau poate fi alimentat de la instalaţia electrică. Sistemul poate fi utilizat până la o distanţă de min. 1000 m în câmp deschis”, se arată în caietul de sarcini.

De asemenea, DGA vrea să achiziţioneaze şi un amplificator USB şi software, un sistem pentru instalare camere video, unul de găurire, dar şi un înregistrator video digital cu download 4G.

Ofertele se primesc până la data de 18 septembrie, iar deschiderea acestora se va face pe 13 octombrie.

Conform SEAP, STS a lansat o licitaţie pentru cumpărarea unui sistem integrat de distribuţie pentru conţinut multimedia, cu o valoare estimată de 739,496 lei, la care se adaugă TVA.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax