Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Ape tulburi în PNŢCD. Ţărăniştii din Alba aşteaptă să afle dacă vor candida singuri, împreună cu USL sau nu vor mai candida deloc

Publicat

Neîmțelegerile dintre PNȚCD și USL pentru susținerea candidaturii lui Gheorghe Ciuhandu sub sigla USL la următoarele alegeri pune sub semnul întrebării o eventuală alianţă între USL şi ţărăniştii din aripa lui Victor Ciorbea.  În această situație se găseşte şi organizaţia PNŢCD Alba, care încă de la început şi-a anunţat susţinerea faţă de Ciorbea. Potrivit ţărănistului Radu Vieru, candidat la Primăria Alba Iulia în acest an, conducerea partidului va hotărî cel mai probabil săptămâna viitoare soarta ţărăniştilor la locale, iar variantele ar fi: PNŢCD să candideze singur, să se continue negocierile cu USL sau să se retragă de tot de la alegeri.

Radu Vieru susţine că situația PNȚCD Alba este incertă şi că partidul se află prins între ciocan şi nicovală: „Nu ştim ce se va întâmpla, mai ales că organizaţia noastră l-a susţinut pe Victor Ciorbea, iar în instanţă a câştigat Aurelian Pavelescu. Va trebui să vorbim cu el şi să vedem dacă ne oferă susţinere sau decide să ne demită pe toţi. În ceea ce priveşte alianţa cu USL, şi aici situaţia e incertă. USL a marşat pe Timişoara în discuţiile cu PNŢCD, dar Ciuhandu nu a acceptat în nici un fel să se înscrie în PNL. Asta ne-ar putea afecta în situaţia în care se decide că nu se mai mai negocia în nici un alt judeţ”.

Până la liniştirea apelor în organizaţiile centrale, Radu Vieru rămâne candidatul PNŢCD la Primăria Alba Iulia pentru alegerile din vară. Asta în cazul în care partidul nu va renunţa de tot la candidatură. Radu Vieru, care este de profesie medic, este cotat în sondajele dinaintea  alegerilor locale cu o intenție de vot de 5-6 procente.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

7 Comentarii

7 Comentarii

  1. Horea S. DAN

    sâmbătă, 07.04.2012 at 18:37

    Treceti peste orgolii si aparati cu demnitate insemnele PNTCD. Nu este firesc sa ramanem satelitul unor partide care in plus ne vor disparuti. SUCCES !!!

  2. HH

    sâmbătă, 07.04.2012 at 21:27

    TRECETI PESTE ORGOLII SI SUSTINETI CANDIDATUL USL, IMPORTANT ESTE SA EXTIRPAM TUMORA PORTOCALIE !

  3. Lili

    duminică, 08.04.2012 at 11:38

    Corect! Hai sa punem tumora ROSIE in (la) loc!

  4. jiji shcoleru

    duminică, 08.04.2012 at 17:28

    Lili…pacat ca vezi alb-negru….daca nu agreezi un candidat, il iubesti musai pe al doilea ?

    pana una alta, psd sau pdl nu vor fi niciodata ce or fost taranistii ( sper sa se regaseasca la un moment dat)..plus de asta …ma faci sa rad :))))…”tumora ROSIE”…pai nu din coasta psd s-o nascut pdl ?! ce or mai cotit-o peste noapte la dreapta direct din internationala socialista ( de fapt pdl ii grupul celor ce nu au avut loc de lupii batrani ai psd- fsn -pcr )….
    pacat ca se mai intalneste asa mentalitate…

    cat despre PNTCD – pe cand scapati de balast ?! vezi mircea trifu la locale si multi altii in restul judetelor, cand renuntati la aliantele astea contra-naturii etc ( am senzatia ca ati dat de mirosul banilor…sper sa nu fie asa)…

  5. Lili

    duminică, 08.04.2012 at 22:10

    Sa-ti explic cate ceva despre „mentalitatea” mea: nu mai merg de multi ani la vot. Pentru simplu motiv ca nu mai am pe cine sa aleg… ca toti sunt o apa si-un pamant si nu fac nimic pentru tara, doar pentru buzunarele lor. Asta e „mentalitatea” mea! Ii vrei pe pnl-psd inapoi? ok! tot un draq va fi! mie mi-e scarba de TOTI!

  6. Lili

    duminică, 08.04.2012 at 22:13

    Si apropo, nu vad alb-negru. Vad doar negru…

  7. jiji shcoleru

    luni, 09.04.2012 at 20:38

    daca iti ziceam din prima ca esti un om trist, te-ai fi suparat
    din nou, vad ca nu ai priceput nimic din ce am scris ( da chiar nimic )
    traiesti de grija altora vad…de-asta vezi negru
    plus de asta vot in alb este cu totul altceva decat absenteism
    prima inseamna ca ii refuzi pe toti, ceea ce sustii tu ca faci, dar de fapt prin absenteism inseamna ca esti ok cu orice vine, doar TOTI is la fel, de fapt aici ii grav…imagineaza-ti prezenta de 80 la suta ( 40 la suta voturi albe )….daca esti in stare

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax