Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Crucea Roșie: Campanie de strângere de fonduri şi alimente pentru persoanele afectate de ninsori din sud-estul ţării

Publicat

Crucea Roşie Română Filiala Alba împreună cu Instituţia Prefectului Judţului Alba demarează o campanie de strângere de fonduri şi colectare de bunuri pentru persoanele afectate de ninsori şi viscol în regiunea de sud-est a ţării.

Judeţele Buzău, Vrancea, Ialomiţa, Călăraşi, Giurgiu şi Galaţi sunt printre principalele zone greu încercate de iarnă, zeci de mii de oameni fiind izolaţi de restul populatiei. Efectele dezastrului se resimt pe toate planurile: sute de localităti rămase fără energie electrică, autostrăzi, drumuri naţionale şi judeţene impracticabile, mii de unităţi de învăţământ închise şi oameni care se luptă să supravieţuiască fără alimente, căldură şi apă potabilă.

Gestul Crucii Roşii Filiala Alba vine să completeze intervenţiile autorităţilor abilitate şi ale filialelor de Cruce Roşie din teritoriu şi să sprijine populaţia izolată.

„Facem un apel la persoanele fizice şi juridice pentru a se alătura demersului nostru şi a contribui la ajutorarea sinistraţilor prin donaţii în alimente neperisabile, pături sau fonduri, la sediul Crucii Roşii din Alba Iulia, str. Bucureşti nr. 16, in intervalul orar 8.00-16.00. Sumele pot fi depuse şi în contul deschis la BCR Sucursala Alba RO72RNCB0003037781770001.
Pentru orice relaţii suplimentare cu privire la desfăşurarea campaniei ne puteţi contacta la numerele de telefon 0258 812 257, 0722 654 324 sau e-mail: crucearosie.alba@gmail.com. În speranţa că gestul nostru umanitar va avea rezultatul aşteptat, vă mulţumim pentru sprijinul dumneavoastră”, este mesajul Filialei Alba – Crucea Roşie.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Aurelian

    duminică, 12.02.2012 at 22:20

    Foarte bine, este un lucru laudabil, si face parte din atributiunile Crucii Rosii. De fapt si Biserica Ortodoxa, ar fii trebuit sa faca acest lucru, prin biserici, si nu sa stranga bani prin reprezentattii Episcopiilor, pentru Cluburile de Hora Calugareasca a Episcopilor!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax