Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Apel pentru refacerea drumului turistic dintre Cricău și Piatra Craivei, distrus de inundații anul trecut

Publicat

drum distrus cricau piatra craivei

Un consilier local din comuna Cricău a lansat un apel către Guvernul României și parlamentarii din Alba pentru găsirea unei soluții privind finanțarea lucrărilor de refacere a unui drum forestier ce leagă localitatea Cricău de Piatra Craivei, un obiectiv turistic emblematic al zonei, drum distrus anul trecut în urma unei viituri. 

„Mă adresez dumneavoastră în calitate de consilier local în Consiliul Local al Comunei Cricău, din judeţul Alba, solicitându-vă sprijin în rezolvarea unei probleme importante. Sunt cel mai tânăr membru al Consiliului Local Cricău dar sunt, în acelaşi timp, vă asigur, o persoană extrem de responsabilă. Tocmai de aceea nu pot să trec nepăsător peste o chestiune capitală pentru comunitatea locală şi de maximă însemnătate, de asemenea, pentru dezvoltarea turismului în judeţul Alba.

Drumul forestier care face legătura, pe valea Cricăului, între localitatea Cricău şi Piatra Craivei, obiectiv turistic emblematic al zonei, se află în acest moment într-o stare deplorabilă. Drumul a fost afectat grav de intemperiile naturii din ultima perioadă, cu precădere de inundaţiile de anul trecut. Acum drumul mai este practicabil doar pe o distanţă de aproximativ 3 kilometri de la ieşirea din localitatea Cricău.

Este, în opinia mea, absolut necesară o intervenţie urgentă pentru refacerea drumului pe porţiunile în care este compromis, respectiv pentru modernizarea per ansamblu a acestei căi de acces.

Pentru că resursele bugetului local al comunei Cricău sunt limitate apelez la dumneavoastră pentru a ne conjuga eforturile în vederea găsirii unei soluţii de finanţare a acestor lucrări”, a transmis, pe rețeaua de socializare Facebook, consilierul local independent din comuna Cricău, Darius Nicolae Iacșa.

Foto: Darius Nicolae Iacșa

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax