Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Apel pentru viață. VLAD, un tânăr de 20 ani din Alba Iulia, diagnosticat cu o boală cumplită, are nevoie de ajutor

Publicat

strangere fonduri vlad vaida

Vlad Vaida Valentin este un tânăr în vârstă de 20 de ani din Alba Iulia care are nevoie de ajutor. Acesta a fost diagnosticat cu sarcom nediferențiat de gradul al III-lea, la gamba dreaptă. Vlad urmează un tratament de chimioterapie în țară, însă până acum rezultatul nu este unul pozitiv. Familia tânărului a hotărât să meargă cu acesta la o clinică din străinătate, însă situația îi depășește din punct de vedere financiar.

Prieteni și cunoscuți au pornit o campanie de strângere de fonduri, pe o rețea de socializare. Aceștia încearcă să strângă banii necesari, aproximativ 30.000 de euro, pentru ca Vlad să poată beneficia de un altfel de tratament, care să-i salveze viața.

„Dragi prieteni, ne adresăm cu o mare rugăminte la toți. Vlad Vaida Valentin, în vârstă de doar 20 de ani, a fost diagnosticat cu o nemiloasă tumoră pe nume sarcom nediferențiat de gradul al III-lea la gamba dreaptă. Vlad urmează un tratament de chimioterapie în țară, însă până acum nu a primit nici un rezultat pozitiv de când a depistat boala, din contră, corpul său nu a răspuns până acum la tratament.

Doctorii susțin că membrul necesită să fie amputat, însă până acum nici unul dintre ei nu au garantat că nu îi va reapărea într-o altă parte a corpului tumoarea.

Așa că familia a hotărât să meargă cu Vlad la o clinică din străinătate pentru a beneficia de un altfel de tratament (imunoterapie, hipertermie, tratamente metabolice) și de o altă părere din partea doctorilor, însă situația îi depășește din punct de vedere financiar.

Nu vrem doar să-i prelungim viața, ci sperăm ca viața să-i fie salvată. De aceea orice ajutor este binevenit și ne va ajuta să-l putem duce pe Vlad într-o altă țară şi să ii oferim o şansă mai bună în lupta cu boala

Pentru donări, am creat următoarele conturi:

Cont RON: RO03BTRLRONCRT0P53510401

Cont EURO: RO85BTRLEURCRT0P53510401”, se precizează în strângerea de fonduri „Împreună pentru Vlad Vaida”, creată pe rețeaua de socializare Facebook.

De asemenea, un eveniment caritabil pentru tânărul Vlad Vaida va avea loc joi, la localul „La Poarta”. 

„Nu toți eroii au pelerină, unii pot ține doar un pahar în mână!

Pentru că suntem o mare familie, iar scopul nostru e de a ajuta și a bucura oamenii, venim cu acest eveniment pentru a va bucura, dar în același timp pentru a vă cere ajutorul.

Scopul evenimentului este unul caritabil, pentru al putea ajuta pe Vaida Vlad Valentin, un tânăr de doar 20 de ani, al cărui diagnostic este sarcom nediferențiat de gradul al III-lea, la gamba dreaptă.

Vă așteptăm în număr cât mai mare joi, 13 iunie 2019, ora 22:00, pentru a ne arăta solidaritatea față de aproapele nostru”, se precizează în descrierea evenimentului anunțat pe Facebook. 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax