Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

APEL UMANITAR al Colegiului Militar din Alba Iulia: Mama unui elev are nevoie ajutor pentru a trece peste o grea încercare

Publicat

Reprezentanții Colegiului Național Militar din Alba Iulia lansează un apel umanitar, în numele unui elev al unității de învățământ. Mama acestuia este grav bolnavă și are nevoie de ajutor financiar pentru o intervenție chirurgicală în Turcia. 

”Unul dintre elevii Colegiului Național Militar „Mihai Viteazul” Alba Iulia trece în aceste momente printr-o grea încercare. Mama lui este grav bolnavă, fiind diagnosticată cu o boală incurabilă care îi afectează mai multe organe vitale.

După o intervenție chirurgicală efectuată în Turcia, mama elevului se află momentan internată la o clinică particulară din București, pentru stabilizarea stării de sănătate și începerea tratamentului cu citostatice, după care va trebui să meargă din nou în Turcia pentru o nouă intervenție chirurgicală.

Costurile aferente tratamentelor și intervențiilor medicale sunt destul de mari și depășesc cu mult posibilitățile familiei. De aceea, prin acest mesaj, apelăm la ajutorul domneavoastră. Orice donație, oricât de mică înseamnă un ajutor pentru familia elevului nostru.

Donațiile se pot face în contul : RO64BRDE030SV49062150300

Nume titular Dincă Gheorghe.

Suntem și noi alături de familia elevului nostru și am demarat la nivelul colegiului o campanie de strângere de fonduri pentru sprijinirea familiei”, au precizat reprezentații Colegiului într-o postare pe Facebook.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax