Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Apel umanitar: O profesoară de la Colegiul Național „HCC” din Alba Iulia are nevoie urgentă de sânge

Publicat

O profesoară de informatică de la Colegiul Național „Horea, Cloșca și Crișan” din Alba Iulia are nevoie urgentă de sânge. Aceasta este internată la secția de Hematologie din Cluj cu probleme grave de sănătate. 

„Dragii mei, cunoscuți și necunoscuți, o colegă de-a mea de la Colegiul Național „HCC” din Alba Iulia, prof. de informatică Mureșan Codruța este internată la Hematologie la Cluj și are mare nevoie de sânge grupa AB cu RH pozitiv. Vă rog, dacă puteți să o ajutați să spuneți că donați pentru Mureșan Codruța Luminița. Are MARE nevoie de ajutor”, a transmis sâmbătă, 13 mai, prof. de istorie Daniela Cetean.

„O pacientă din Alba, în vârstă de 45 de ani (grupa AB negativ), în stare foare gravă, a primit un număr mare de unități de sânge și trombocite. Astăzi a fost transferată la o clinică din Cluj-Napoca și are nevoie în continuare de aceste componente sanguine, în plus și de o cantitate mare de plasmă.

Pentru a-i expedia întreaga cantitate de produse sanguine solicitată, avem nevoie în continuare de donatori cu grupele AB negativ, dar și AB pozitiv, de asemenea O negativ.
Va așteptăm la donare!”, este mesajul transmis vineri de Centrul de Transfuzie Sanguină Alba.

Centrul de Transfuzie Sanguină Alba 

Program: luni – vineri, orele 7:30 – 13:00

Telefon: 0258.834050

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax