Connect with us
Publicitate

CÂMPENI

Apel umanitar pentru 13 oameni din Câmpeni, dintre care 11 cu deficiențe de auz și vorbire, victimele unui incendiu

Publicat

i

Locuitorii din Câmpeni se mobilizează pentru ajutorarea victimelor unui incendiu produs joi seară, în jurul orei 23,00, la locuința unei familii din Câmpeni. 13 persoane, dintre care 11 cu deficiențe de auz și vorbire, au rămas fără un acoperiș deasupra capului. Printre aceștia se află și trei fetițe cu vârste cuprinse între 3 și 6 ani.

Mai mulți cetățeni din Câmpeni, mișcați de drama acestora au încercat să îi ajute. Membrii familiei au făcut public un cont, iar oamenii au început să transmită mesaje de solidaritate și solicitări de ajutor. 

”Rog pe bunul Dumnezeu și pe toți prietenii mei cu suflet mare sa îndreptăm o mâna de ajutor acestor familii care au rămas fără acoperiș deasupra capului în urma incendiului care s-a năpustit asupra căsuței lor, acum în prag de sărbători.

Menționez că în această casă locuiesc 13 persoane dintre care 11 sunt surdo-muți dintre care 3 fetițe între 3 și 6 ani.

Oameni de buna credință îndreptați sufletele spre ființele care nu pot să strige -Ajutor-.
Atașez numărul de telefon a Mirelei, membru familiei: 0744181805 și contul bancar: RO82RZBR0000060019860831, titular: Bota Mirela” au postat pe facebook reprezentanții unei florării din oraș.

Mirela Bota a declarat pentru Alba24 că oamenii deja au început să ajute, însă mai au nevoie de bani și materiale de construcții pentru refacera acoperișului și pentru reparații în interiorul casei. Este vorba despre un imobil în care locuiesc mai multe familii.

Vezi și: VIDEO: Incendiu violent la Câmpeni, pe strada Horea. Acoperișul unei case și două anexe din gospodărie au luat foc

Sursă: Florăria Ancuța

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax