Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Apel umanitar pentru Ana Maria. O tânără de 16 ani, grav bolnavă, din Alba Iulia are nevoie de ajutorul semenilor ei

Publicat

O tânără de 16 ani din Alba Iulia, elevă a Liceului de Muzică şi Arte Plastice din Alba Iulia are nevoie de sprijinul financiar al semenilor ei, aflându-se într-o luptă crâncenă cu una dintre cele mai grave boli ale ultimelor decenii. În ajutorul Anei Maria Salcu au iniţiat apeluri către comunitatea locală mai mulţi reprezentanţi ai societăţii locale.

„Ana Maria se pregăteşte să devină arhitect, visează să contribuie la construirea viitorului generaţiei sale… se pregăteşte să se îndrăgostească, să iubească şi să se bucure de viaţă, cu toată pasiunea celor 16 ani ai ei… Se pregăteşte să trăiască mai departe emoţiile examenelor, al celui de bacalaureat, al celui de admitere la o mare universitate. Se pregăteşte de viaţă şi, iată, tocmai acum, moartea perfidă o ameninţă! Haideţi s-o ajutăm să îşi împlinească visele! Haideţi s-o ajutăm să învingă moartea, dacă asta va fi voia lui Dumnezeu, care lucrează prin noi, prin toţi!”, a fost mesajul profesorului Sorina Ţibacov.

Familia fetei nu deţine resursele financiare necesare unui tratament în valoare de 20.000 de euro, care ar putea să-i crească şansele de viaţă.

Colegii şi profesorii de la Liceul de Muzică şi Arte Plastice s-au mobilizat pentru a susţine eleva eminentă în acest moment dificil al existenţei sale şi vor organiza şi un concert de binefacere, în data de 17 noiembrie, de la ora 17.00, la Casa de Cultură a Studenţilor din Alba Iulia, cu mesajul „Speranţă pentru Ana-Maria”.

În acelaşi timp, apelurile pentru ajutorarea tinerei au pornit din mai multe segmente ale comunităţii locale, un mesaj în acest sens fiind trimis şi pe adresa redacţiei noastre, de către un membru al grupului de bloggeri din Alba Iulia. Vedeţi aici mai multe detalii.

DONAŢIILE POT FI DEPUSE ÎN CONTUL:

BCR ALBA IULIA

Cod IBAN: RO81RNCB0014087800320003

Contul este deschis pe numele Gabriel SALCU – tatăl Ana-Mariei.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Makavelis

    joi, 10.11.2011 at 16:00

    Va multumesc mult! Acum asteptam reactiile politicienilor nominalizati. Si nu doar a lor

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax