Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Apel umanitar pentru Andreea. O tânără de 14 ani din Alba Iulia care suferă de o boală gravă are nevoie de ajutor

Publicat

IMG_20160407_141712 O tânără de 14 ani din Alba Iulia are nevoie de sprijin financiar, aflându-se într-o luptă crâncenă cu o boală gravă, care îi răpește adolescența și îi pune viața în pericol. Andreea este elevă în clasa a VIII-a la Colegiul Tehnic Apulum din Alba Iulia și suferă de obezitate morbidă. Singura șansă a acesteia la un stil de viață normal este o operație de micșorare a stomacului, operație care costă însă mult prea mult, iar familia nu își permite această sumă.

Andreea Valentina Irimie este o adolescentă din Alba Iulia care suferă obezitate morbidă, gradul 3. Tânăra a încercat diverse metode care însă nu au dat rezultate. La doar 14 ani, Andreea cântărește 140 de kilograme, iar boala nu doar că îi răpește adolescența, ci îi pune viața în pericol.

Datorită kilogramelor în plus, activitățile zilnice presupun un efort major, iar umilințele la care este supusă de societate sunt greu de suportat.

Medicii i-au recomandat ca și unică soluție operația de micșorare a stomacului, operație care costă 31.700 de lei și nu este decontată de Casa Națională de Sănătate.

Operația a fost programată pentru data de 10 aprilie, la o clinică din București, însă familia fetei nu deţine resursele financiare pentru achitarea operației.

„Am consultat medicii și ni s-a spus că îi este pusă viața în pericol datorită obezității. Pe data de 16-17 februarie am fost programate pentru analize. I s-a dat ok-ul pentru operație și nu am banii necesari intervenției (…) Banii care i-am strâns i-am dat pentru analize (…) Până pe data de 5 aprilie trebuie să depun banii în cont, ca să se poată pe data de 10 să se facă operația”, a spus mama tinerei, care încearcă să strângă banii necesari operației prin donații.

DONAȚIILE se pot face în conturile deschise pe numele Oprea Guș Gabriela Melania:

Cont EURO: RO88BTRLEURCRT0085543801

Cont RON: RO06BTRL00101201855438XX

Donații se pot face și prin contract de sponsorizare, încheiat cu Organizația Creștină Agape – Prețuim Familia, Cluj – Napoca. Cei care doresc să ia legătura telefonic cu familia o pot face la numărul de telefon: 0743.272.865.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax