Connect with us
Publicitate

CÂMPENI

Apel umanitar pentru o familie din Apuseni, lansat de un pompier din Câmpeni. O mamă și trei copii au nevoie de o casă a lor

Publicat

Un pompier din Câmpeni a lansat vineri pe rețeaua de socializare Facebook un apel umanitar pentru ajutorarea unei familii din Munții Apuseni. Este vorba despre o femeie însărcinată, mamă a trei copii care au rămas fără tată după un accident tragic petrecut în urmă cu mai bine de o lună. 

Potrivit lui Alin Purda, mai mulți oameni inimoși au sărit deja în ajutorul familiei din comuna Scărișoara cu bani sau diverse obiecte și bunuri, însă pentru a le face viața mai ușoară, copilașii au nevoie de o casă a lor, o casă mai aproape de drum și de școală. În prezent, singurul venit al familiei este ajutorul social și alocația copiilor, sumă din care este imposibilă achiziționarea unei locuințe care să le asigure un trai decent. 

„Scriu această postare în ideea de a reuși să ducem până la capăt visul acestor copilași de a a avea o casă a lor, o casă undeva mai aproape de drum și școală, și de a avea o viață mai ușoară ca și a părinților care își câștigau cu mare dificultate banii necesari traiului zilnic!

Mulți cunoașteți cazul, mulți ați donat bani sau ați dus bunuri materiale și alimente, în cont din spusele mamei copiilor s-au adunat ceva bănuți dar nu suficient încât să putem să căutăm o căsuță care să le mai aline din suferința pierderii tatălui în tragicul accident din urmă cu ceva timp.

Scriu această postare și atașez numărul de cont al familiei unde cei care vor să mai ajute să îndeplinim visul familiei pot dona cât dorește și cât poate fiecare, specific din nou faptul că femeia beneficiază de ajutor social, și de alocațiile copiilor, singurele venituri stabile ale familiei la care nu poate renunța, întrucât conform legislației în vigoare crearea unui cont bancar pe numele ei ar duce la pierderea ajutorului social, dacă ar avea o sumă mai mare în acel cont, iar pentru a evita acel lucru, dorința dânsei a fost de a deschide cont pe numele fratelui, acolo unde are adunată o parte din suma necesară achiziționării unei locuințe care să asigure un trai decent ei, celor trei copii mici, și celui de al patrulea, fiind gravidă în luna a 5-a!

Număr cont deschis la Agentia CEC Bank, sucursala Câmpeni: RO23CECEC001946387944411

Titular cont: Jurj Ioan Gheorghe”, a scris Alin Purda, pe pagina de Facebook.

Foto: Alin Purda, Facebook

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax