Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Apel umanitar: Un tânăr din Alba, rănit grav în urma unui accident, are nevoie urgentă de sânge

Publicat

Radu Petre, un tânăr din Alba internat la Spitalul Județean de Urgență din Alba Iulia în urma unui grav accident de motocicletă, are nevoie urgentă de sânge. Tânărul face parte din echipa SVSU Teiuș, care a obținut în acest an locul 3 la etapa județeană a concursului serviciilor voluntare de urgență.

Prieteni și cunoscuți au făcut recent un apel umanitar pe rețeaua de socializare Facebook pentru ajutorarea tânărului.

Se poate dona indiferent de grupa sanguină atât la Centrul de Transfuzie Sanguină Alba Iulia, B-dul Revoluției 1989, nr. 23 (în incinta Spitalului Județean de Urgență Alba Iulia), telefon – 0258.834050, cât și la Centrul Regional de Transfuzie Sanguină Cluj-Napoca. Nu uitați să menționați că donați pentru Radu Petre.

„Donează sânge pentru un om cu suflet mare! Ne rugăm Domnului să-l ajute pe Radu Petre să treacă peste această grea încercare”, a scris duminică, pe Facebook, primarul din Teiuș, Mirel Vasile Hălălai.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax