Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Apelul familiei unei femei din Alba, bolnavă de cancer: La Oncologie nu răspunde nimeni, de la Aiud au trimis-o acasă cu taxiul

Publicat

”Suntem într-o situație disperată, nu mai știm unde să sunăm, de două săptămâni încercăm să dăm de cineva de la Oncologie, dar nimeni nu răspunde” este apelul familiei unei femei din Ocna Mureș, cu cancer, care încearcă să obțină o programare la Spitalul Județean din Alba Iulia. 

Femeia din Ocna Mureș, în vârstă de 40 de ani, este grav bolnavă, iar familia încearcă tot posibilul să îi mai aline din durere, dar fără succes.

O rudă a acesteia a declarat pentru alba24.ro că de aproape două săptămâni sună la secția de Oncologie a Spitalului Județean din Alba Iulia, dar nimeni nu le răspunde la telefon.

Mai mult decât atât, duminică, 16 august, familia a sunat la 112 deoarece femeia se simțea foarte rău. Aceasta a fost dusă cu salvarea la spitalul din Aiud, unde i s-a făcut o perfuzie, susține ruda acesteia.

După ce i s-a administrat tratamentul, pacienta a fost trimisă înapoi acasă, deoarece duminică nu se fac internări și aceasta nu aparține de spitalul din Aiud, au mai spus rudele.

Cu dureri, femeia a trebuit să să întoarcă acasă, la Ocna Mureș, cu taxiul.

Familia acesteia trage un semnal de alarmă față de cum sunt tratați pacienții cu cancer de către unitățile medicale din județ.

UPDATE 1: După apariția articolului, directorul DSP Alba, Alexandru Sinea a luat legătura cu familia pacientei pentru a rezolva problema. 

UPDATE 2: Potrivit reprezentanților Spitalului Județean de Urgență din Alba Iulia, programările se fac zilnic, între orele 10:00 și 14:00, la nr. de telefon 0258.820825, interior 185.  „Sunt peste 50 de programări pe zi”, au explicat reprezentanții instituției.

UPDATE 3: Familia femeii a fost contactată de reprezentanții Spitalului, iar aceasta va primi îngrijiri de specialitate prin secția UPU a instituției medicale.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Ghita

    marți, 18.08.2020 at 00:13

    Multumim presei ca ne ajuta sa rezolvam probleme urgente.
    Fara ajutorul vostru, multe dedesubturi ar ramane ascunse.
    Aviz domnilor directori: vi se cutremura scaunele!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax