Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Apelul medicilor de familie din Sebeș: Utilizați sistemul consultațiilor telefonice sau online! LISTA cabinetelor medicale

reteta retete medici medic

Publicat

Medicii de familie din Sebeș solicită pacienților să utilizeze sistemul consultațiilor telefonice sau online. Primăria a publicat o listă cu numerele de telefon dar și cu adresele de email ale tuturor medicilor de familie din localitate.

În contextul impunerii restricțiilor privind circulația persoanelor și a propunerilor privind consultațiile telefonice și eliberarea rețetelor medicale online, lansate de Casa Națională a Asigurărilor de Sănătate, medicii primari din Sebeș încurajează pacienții să folosească sistemul consultațiilor telefonice.

medici familie sebes 3

medici sebes

În acest sens, cabinetele medicale și-au făcut publice programele de consultații și liniile telefonice la care pacienții pot solicita consultarea medicului de familie pentru problemele care nu presupun deplasarea la cabinet.

Instituirea stării de urgență pe teritoriul României, a impus menținerea unui contact permanent între cabinetele medicale care asigură furnizarea îngrijirilor de sănătate de prim-contact, respectiv medicina de familie, Primăria Municipiului Sebeș și organele abilitate în gestionarea măsurilor de prevenire a extinderii contaminărilor cu virusul COVID-19 (Coronavirus).

medici familie sebes 2

În acest sens, Primăria Municipiului Sebeș a creat o linie directă de comunicare cu medicii primari de pe raza municipiului, scopul principal al acestei inițiative vizând identificarea și soluționarea problemelor semnalate.

medici familie sebes 4
Ca măsură de precauție, în condițiile epuizării stocurilor de materiale de protecție și igienico-sanitare, Primăria Municipiului Sebeș a asigurat, până la ora actuală, aprovizionarea cabinetelor medicale care deservesc cetățenii municipiului cu: 27 litri dezinfectant, 1.350 buc. măști de unică folosință, 5.400 buc. mănuși de unică folosință și 135 halate de unică folosință.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate