Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

APIA: Ajutor financiar de peste 16,9 milioane de lei pentru crescătorii de animale

Publicat

Crescătorii de animale vor primi un ajutor financiar de peste 16,9 milioane de lei, solicitat prin cererile de plată aferente serviciilor prestate în luna iunie şi trimestrul II al anului 2023, informează marţi Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA).

Potrivit unui anunț oficial făcut marți, APIA a început procesul de plată a ajutorului de stat în sectorul creșterii animalelor.

Această formă de sprijin financiar a fost solicitată prin cererile de plată corespunzătoare serviciilor prestate în luna iunie și în trimestrul II al anului 2023.

Suma autorizată pentru plată depășește 16,9 milioane de lei

Conform datelor furnizate de APIA, suma totală autorizată pentru plată în cadrul acestui program de ajutor de stat se ridică la impresionanta sumă de 16.937.023,40 lei.

Această finanțare provine din bugetul de stat și este alocată prin intermediul Ministerului Agriculturii și Dezvoltării Rurale.

Vezi și Recoltele de struguri pentru vin pot fi asigurate cu bani de la stat. Se pot depune cereri la APIA. Termen și condiții

Această inițiativă vine în sprijinul fermierilor și crescătorilor de animale care au ales să acceseze această formă de ajutor de stat în concordanță cu prevederile stipulate în Hotărârea de Guvern nr.1179/2014 privind instituirea unei scheme de ajutor de stat în sectorul creșterii animalelor.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax