Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

APIA întrerupe campania de depunere a cerilor unice. Anunț pe facebook postat de Ministrul Agriculturii

Publicat

apia

APIA întrerupe campania de depunere a cererilor unice va sistată până în 15 iunie. Ministrul Agriculturii, Adrian Oros, a anunțat pe pagina sa de Facebook că va da curs cererii venite din partea angajaților agenției de plăți, solicitate publicată în această dimineață prin care aceștia solicitau întreruperea depunerii cererilor pentru subvenții.

”Mesaj important pentru toți fermierii! Vom sista pentru o perioadă depunerea cererilor la centrele APIA!. Am solicitat Comisiei Europene prelungirea termenului de depunere a cererilor de plata până la 15 iunie!”, a anunțat ministrul Agriculturii Adrian Oros.

oros apia

Potrivit agrointel.ro, vineri – 13 martie, ministrul Adrian Oros a decis ca fermierii să nu mai aducă adeverințe de la Primărie, ci funcționarii să obțină aceste documente, astăzi șeful de la MADR revine și ia decizia de a întrerupe cu totul depunerea cererilor.

Atât funcționarii APIA, cât și medicii veterinari concesionari au semnalat riscul la care sunt expuși atât ei cât și fermierii care trebuie să depună la centre documentele necesare într-o perioadă în care numărul infecțiilor cu noul coronavirus se extind rapid.

Măsura prelungirii termenului de depunere a cererilor la APIA până la data de 15 iunie, nu este pentru prima dată când a fost luat,

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax