Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

APIA: Peste 15.000 de fermieri din zonele defavorizate au primit ajutoarele din Fondul European de Garantare. Plăţi de aproape 30 milioane lei

Publicat

Peste 15.000 de fermieri din zonele defavorizate au primit ajutoarele din Fondul European pentru Garantare în Agricultură (FEGA). Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA) informează că a plătit, joi, o sumă de aproape 30 de milioane lei.

APIA a efectuat plata aferentă ajutorului specific acordat producătorilor de lapte şi carne de ovine/caprine din zonele defavorizate, pentru anul de cerere 2013, în sumă totală de 29.342.972,17  lei cu sursă de finanţare FEGA (Fondul European pentru Garantare în Agricultură) pentru un număr de 15.165 beneficiari.

Cuantumul ajutorului specific calculat pentru categoria ovine/caprine este de 14,77 lei / cap de animal.

Valoarea ajutorului specific a fost calculată la cursul euro-leu stabilit de Banca Centrală Europeană la ultima cotaţie a lunii septembrie 2013, respectiv 4,4620 lei, transmite APIA.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax