Connect with us
Publicitate

ECONOMIE

APIA suspendă primirea cererilor unice de plată, de astăzi până în 6 aprilie. Măsuri pentru prevenirea infectării cu COVID-19

Publicat

apia alba iulia

APIA a anunțat, într-un comunicat, că a luat decizia de a suspenda primirea cererilor unice de plată începând de luni, 16 martie până în 6 aprilie.

Măsura a fost luată având în vedere evoluția COVID-19.

Potrivit APIA, activitatea agenției se va desfășura normal, evitând contactul cu publicul.

”Apreciind cu maximă responsabilitate evoluția COVID-19, conducerea APIA, susținută de MADR a luat decizia de a suspenda primirea cererilor unice de plată  începând cu data de 16 martie 2020 până la data de 6 aprilie 2020, iar în funcție de evoluția virusului vom lua măsurile care se impun.

Convinși de faptul că fiecare dintre noi, angajat APIA sau fermier, ar putea fi expus contaminării cu acest virus, în ciuda tuturor măsurilor de precauție impuse în această situație, considerăm că cel mai important este să ne gândim la sănătatea fiecăruia.

De aceea, conducerea APIA susține inițiativa de a reduce riscul infestării în cazul oricărui angajat al Agenției. Fermierilor noștri, beneficiari direcți ai tuturor formelor de sprijin acordate prin APIA, le transmitem rugămintea de a se solidariza cu efortul nostru de a reduce expunerea în fața acestui virus și îi asigurăm de faptul că le vor fi respectate toate drepturile”, transmite instituția, în comunicat.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax