Connect with us
Publicitate

ECONOMIE

APIA: Termen pentru depunerea cererilor de reducere a accizei la motorina utilizată în agricultură. Ce trebuie să facă fermierii

Publicat

Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA) a anunțat luni că solicitările de acord pentru finanţare aferente schemei de ajutor de stat pentru reducerea accizei la motorina utilizată în agricultură pentru anul 2024 pot fi depuse până în 3 ianuarie.

Potrivit APIA, solicitările se depun la centrele judeţene ale APIA sau al Municipiului Bucureşti pe raza cărora sunt situate exploataţiile agricole pentru care se solicită ajutorul de stat sau unde au fost depuse cereri de plată pentru schemele de sprijin pe suprafaţă.

Acordul prealabil pentru finanţare prin rambursare se emite de Centrele APIA, în termen de cel mult 20 de zile lucrătoare de la data depunerii cererii de acord.

Reamintim că Guvernul a aprobat, în 8 decembrie, prelungirea schemei de ajutor de stat pentru achiziția motorinei de către agricultori, până la finalul anului 2026.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
PublicitateParteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax