Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Aplicația care te ajută să îți iei Bacul! ”IZIBAC” – un joc care te face să uiți de facebook

Publicat

În ultimii ani, Bacalaureatul s-a transformat din examenul maturităţii în cel al imaturităţii. Asta arată rezultatele tot mai slabe obţinute la BAC, an de an. În încercarea de a schimba statisticile, trei tineri antreprenori vin în ajutorul noilor generaţii cu o aplicaţie online. Este concepută ca un joc, astfel încât elevii să poată parcurge materia pentru BAC într-un mod distractiv. Aceasta este prima aplicaţie care te ajută să înveţi pentru examenul maturitatii.

Aplicaţia, denumită Izibac, este uşor de folosit şi este concepută ca un joc.

Eduard Lache, developer Izibac: „Aplicaţia conţine în primă fază un quiz, un chestionar cu întrebări din materia de bacalaureat. Este gândit într-un mod gamificat, adică atunci când răspunzi la o întrebare primeşti puncte.”

Eduard Lache, developer Izibac: „Puncte cu care de exemplu poţi să afli răspunsul la întrebări, rezolvări şi să ai o explicaţie pas cu pas cum s-a ajuns acolo.”

Aplicaţia va putea fi descărcată gratuit, începând din luna decembrie. Elevii care au testat-o deja aproape că au uitat de Instagram sau de Facebook.

Sursa: DIGI24

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax