Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Aplicația Hidroelectrica, SUSPENDATĂ la doar o zi după lansare. Ce erori au reclamat utilizatorii

Publicat

Aplicația online „iHidro”, lansată pe 2 octombrie de Hidroelectrica, a fost suspendată după doar o zi. Mai mulți clienți ai companiei au reclamat erori în grave apărute în funcționarea acesteia.

Unii dintre aceștia au sesizat că au fost încurcate datele clienților, adică după instalare și autentificare apăreau datele altor persoane. 

„M-am înregistrat și îmi apare numele unui alt client”, „Am făcut cont, dar nu primesc link de activare. Nu pot accesa”, „Am instalat aplicatia, am creat contul și din link-ul primit ajung în contul altui client”, „Am instalat însă nu recunoaște user și parola, spune că sunt greșite”, sunt doar o parte din problemele semnalate de clienții companiei, pe o rețea de socializare.

Deocamdată nu este cunoscut un termen pentru remedierea erorilor.

„Cu o interfață grafică modernă și prietenoasă, iHidro este disponibilă pentru sistemele Android și iOS, oferind totodată și o versiune desktop pentru accesarea de pe calculator. Lansarea aplicației reflectă angajamentul companiei de a oferi soluții eficiente și ușor accesibile pentru consumatorii de energie electrică”, au transmis luni reprezentanții Hidroelectrica.

Potrivit acestora, printre caracteristicile cheie ale aplicației iHidro se numără:

  • Monitorizarea consumului: Pe pagina principală a aplicației, clienții pot verifica soldul curent și pot accesa rapid ultima factură emisă. De asemenea, pot accesa secțiunea de grafic al istoricului de consum și pot raporta indexul autocitit pentru o mai bună gestionare a consumului de energie.
  • Gestionarea locurilor de consum: cu iHidro, clienții pot gestiona toate locurile de consum pentru care au contract. Astfel, aceștia pot monitoriza și controla consumul de energie pentru mai multe adrese într-un mod convenabil și eficient.
  • Secțiuni Utile: Aplicația iHidro este împărțită în mai multe secțiuni, inclusiv:
    • Facturare: Aici sunt disponibile facturile emise și istoricul plăților efectuate.
    • Utilizare: Această secțiune permite introducerea indexului autocitit și consultarea istoricul de consum.
    • Contul Meu: În această secțiune, clienții își pot administra profilurile și detaliile personale.
    • Servicii: În această secțiune este disponibil un link către portalul client.hidroelectrica, urmând ca foarte curând să fie adăugat și un link către Q Desk – aplicația de gestionare a reclamațiilor și sesizărilor.

Hidroelectrica este cel mai mare producator de energie verde din Romania și principalul furnizor de servicii tehnologice necesare în Sistemul Energetic Național, fiind o companie vitală pentru un sector strategic, cu implicații în siguranța națională.

Compania exploatează un număr de 187 de centrale, cu o capacitate hidroenergetică de 6,3 GW. Acestora li se adaugă parcul eolian de la Crucea, cu o putere instalată de 108 MW.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax