Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Aplicația Uber a devenit disponibilă și la Sibiu. Care sunt cele 13 orașe din România, unde poate fi utilizată

Publicat

Uber este disponibil în Sibiu, unul dintre cele mai importante orașe din Transilvania. 

Toți șoferii Uber sunt licențiați pentru a transporta pasagerii în siguranță către destinațiile lor, flota din Sibiu fiind formată din aproximativ 70 de autoturisme, potrivit oradesibiu.ro.

La fel ca în celelalte orașe din România, pasagerii din Sibiu beneficiază de o serie de opțiuni disponibile în aplicația Uber, printre care și accesul la informații despre șofer, afișând fotografia acestuia alături de rating, modelul și numărul mașinii.

Pasagerii pot urmări cursele în aplicație, atât înainte de sosirea mașinii la locul de preluare, cât și în timpul călătoriei, și pot trimite statusul acesteia unui contact de încredere.

În România, Uber este acum disponibil în 13 orașe: București, Timișoara, Cluj, Brașov, Iași, Constanța, Craiova, Galați, Pitești, Ploiești, Oradea, Brăila și Sibiu, cu planuri de extindere în țară în viitorul apropiat.

Uber este o aplicație care conectează pasageri și șoferi în mai mult de 70 de țări din toată lumea, în peste 10.000 de orașe.

Sursă foto: Uber.com

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax