Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Aplicație NOAPTEA MUZEELOR 2014, pentru smartphones: Programul și evenimentele din peste 100 de muzee din România

Publicat

Utilizatorii de telefoane mobile de tip smartphone, care doresc să participe, sâmbătă, 17 mai, la Noaptea Muzeelor, au de acum la dispoziție o nouă aplicație, prin care pot afla programul și evenimentele pe care le desfășoară toate muzeele din România, dar și adresele exacte ale acestora. Aplicaţia Noaptea Muzeelor România pentru telefoanele mobile, care se poate descărca gratuit de pe AppStore şi Google Play, pune la dispoziţie muzeele aşezate pe o hartă sau organizate pe judeţe în funcţie de distanţa până la acestea şi este disponibilă în română şi engleză. Aplicaţia a fost dezvoltată de către Tourpipe în parteneriat cu Reţeaua Naţională a Muzeelor din România.

Aplicația oficială a evenimentului cultural Noaptea Europeană a Muzeelor 2014 prezintă programul și evenimentele din peste 100 de muzee și organizații culturale din România care participă pe 17 Mai 2014 la această sărbătoare a culturii. Cu ajutorul aplicației îți poți organiza vizitele la muzee, știi ce evenimente sunt în desfășurare și te asiguri că nu pierzi nimic din ce este important pentru tine.

Din județul Alba, la evenimentul european Noaptea Muzeelor participă două muzee: Muzeul Național al Unirii din Alba Iulia și Muzeul de Istorie și Științele Naturii din Aiud.

Aplicația „Noaptea Muzeelor 2014” pune la dispoziție muzeele așezate pe o hartă sau organizate pe județe în funcție de distanța până la ele și este disponibilă în română și engleză.

Vedeți aici programul la Noaptea Muzeelor la Muzeul Național al Unirii din Alba Iulia:

SÂMBĂTĂ: „Noaptea Muzeelor. Noaptea în care istoria prinde viață”. Călătorie în timp cu personaje istorice – Mihai Viteazul, Horea și mulți alții

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax