Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Aplicațiile care te vor ajuta dacă ești distras la birou și îți vor face şeful fericit. Cum să fii mai atent şi mai productiv la serviciu

Publicat

isolator Tehnologia oferă câteva soluții pentru cei care se simt distrași la muncă. Pentru cei care nu doresc să apeleze la voință, acestea pot ajuta cu organizarea programului și pot bloca elementele cu potențial de distragere de la treburi serioase.

Iată lista cu cele mai utile aplicații, potrivit mashable.com, care probabil îți vor face șeful fericit:

Isolator este o aplicație care ascunde toate ferestrele în afara celor active, le blurează pe cele din spate. Isolator e disponibilă doar pentru Mac, dar Le Dimmer este la fel de eficient pentru utilizatorii de Windows.

Calendly te ajută să faci programări doar atunci când ai timp liber. Aplicația oferă o modalitate de a fi ceva mai organizat și de a nu fixa cinci întâlniri într-o singură zi. Aceasta este ușor de utilizat și nu o să distragă utilizatorul de la treburi ori de câte ori acesta are vreo cerere nouă de programare.

Todoist e o altă aplicație al cărei scop este să facă utilizatorul mai organizat. Este disponibilă atât pe web, cât și pe alte platforme și ajută utilizatorii să își organizeze lista de îndatoriri, pe care o pot împărtăși cu colegii de muncă. De asemenea, pot aranja fiecare “misiune” în funcție de importanță.

O zi de lucru constant poate fi epuizantă, iar aplicația Calm oferă șapte sesiuni de meditație, care variază între două și 20 de minute, astfel încât utilizatorii se pot reîncărca oricând au nevoie. Adițional, vine cu un curs introductiv de șapte zile despre meditație și 50 de ședințe premium, cu ghidare. Este disponibilă pentru iOS și Android.

Lupta împotriva distragerii se rezumă la disciplină și concentrare. Focus Booster este o aplicație care încurajează pauzele scurte, de trei-cinci minute, pentru fiecare sesiune de lucru de 25 de minute. Astfel, aceasta ajută utilizatorul să își monitorizeze timpul de lucru, să maximizeze productivitatea, fără a se suprasolicita, însă.

Anti-Social nu e o aplicație, dar merită inclus pe listă. Este mai degrabă un plugin pentru Mac și Window, care ajută utilizatorul să renunțe la distragerea social media. Cu alte cuvinte, aplicația poate bloca orice notificare de la Facebook sau orice altă rețea socială între 15 minute și opt ore, pentru ca treaba utilizatorilor să poată fi terminată.

sursa: mashable.com

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax