Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

APM Alba: Măsurători de calitatea aerului pe platforma Albalact, după un incident. Ce s-a întâmplat

Publicat

apm

APM Alba a făcut astăzi verificări de calitatea aerului, la solicitarea Comisariatului Județean Alba al Gărzii de Mediu în zona Sântimbru, după un incendiu la un tablou electric de pe platforma Albalact SA. Nu au fost găsite nereguli.

Agenția pentru Protecția Mediului (APM) Alba a anunțat luni, într-un comunicat de presă, că a trimis laboratorul mobil din dotare ”pentru efectuarea de determinări privind calitatea aerului pe platforma industrial a Municipiului Alba Iulia, ca urmare a evenimentului produs în această zi la SC Albalact SA”.

Potrivit sursei citate ”valorile concentrațiilor poluanților măsurați (formaldehidă, benzen, metanol, monoxid de carbon, amoniac, dioxid de azot și dioxid de sulf) s-au încadrat în limitele prevăzute de Legea 104/2011 privind calitatea mediului înconjurător și STAS 12574-87- Aer din zonele protejate – Condiții de calitate”.

APM a mai transmis că ”determinările calității aerului au fost efectuate la solicitarea Comisariatului Județean Alba al Gărzii de Mediu”.

Potrivit reprezentanților Comisariatului Județean Alba al Gărzii de Mediu, incendiul a fost anunțat în jurul orei 8.00 dimineața și nu au fost probleme deosebite.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
PublicitateParteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax