Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Apple a lansat iPhone 16. Ce noutăți aduce noul model

Publicat

Apple a lansat luni iPhone 16. Deşi noul telefon va primi, probabil, câteva mici actualizări la exterior, Apple pariază că schimbările semnificative la interior vor entuziasma clienţii care nu au primit un motiv convingător să facă upgrade de ani de zile.

În cadrul evenimentului, pe lângă noua familie iPhone 16, ar urma să fie lansate şi noi modele de ceasuri inteligente Apple Watch şi căşti AirPods, potrivit Mediafax.

Informaţia vine de la nimeni altul decât Mark Gurman, de la Bloomberg, unul dintre cei mai cunoscuţi şi credibili insideri atunci când vine vorba de produsele Apple.

Compania este pregătită să prezinte prima gamă de iPhone-uri create special pentru inteligenţa artificială generativă (care permite utilizatorilor să creeze text şi imagini) în timpul evenimentului său hardware anual, care începe la ora 20:00.

Evenimentul a fost marketat cu motto-ul criptic „este timpul strălucirii”, iar Apple nu spune nimic până acum despre ceea ce înseamnă acest motto.

Apple se confruntă cu o presiune imensă înainte de eveniment pentru a dovedi că noile caracteristici AI şi alte actualizări ale iPhone 16 merită preţul unui telefon nou.

De asemenea, Apple trebuie să convingă investitorii că nu a rămas în urmă în cursa AI, deoarece rivalii au lansat deja funcţii similare cu noua tehnologie.

De la lansarea iPhone 12 cu conectivitate 5G în 2020, compania a oferit clienţilor puţine motive pentru a cumpăra ultima generaţie.

Camerele telefoanelor au avansat în mare măsură până în punctul în care sunt suficiente pentru nevoile de zi cu zi ale majorităţii oamenilor fără schimbări majore de hardware, iar la un moment dat ochiul uman nici măcar nu este capabil să perceapă rezoluţii mai mari ale ecranului.

Ca urmare, vânzările de iPhone, care reprezintă jumătate din veniturile companiei, au fost slabe.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate