Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Apple construiește două prototipuri de iPhone pliabile. Când ar putea fi pe piață și care sunt elementele de noutate la ele

Publicat

Apple construiește două prototipuri de iPhone pliabile. Acestea sunt dispozitive de tip flip, asemănătoare cu Samsung Galaxy Z Flip5 și Oppo Find N3 Flip.

Aceasta nu înseamnă că Apple este hotărâtă acum să lanseze propriile dispozitive pliabile, scrie GSM Arena. Compania pare să experimenteze mai degrabă forma.

Aceste telefoane nu fac parte din planurile de producție în masă ale Apple pentru acest an sau 2025, deci cel mai devreme am putea vedea unul în toamna anului 2026.

Și asta, dacă proiectul se dovedește a fi viabil.

Apple a discutat cu cel puțin un producător asiatic pentru a obține piese pentru iPhone-ul pliabil, dar desigur, proiectul poate fi anulat în orice moment dacă nu îndeplinește standardele ridicate ale Apple, mai scrie publicația.

Altă tentativă: Iphone cu ecranul pe exterior

În 2018, Apple a mai intenționat să construiască un astfel de dispozitiv pliabil, unul care să fie la fel de subțire ca modelele actuale de iPhone când este închis.

Tehnologia bateriei și a ecranului nu era încă disponibilă, la nivelul așteptat de Aple.

În mod interesant, compania dorea aparent ca telefonul să aibă ecranul în exteriorul pliului atunci când este pliat – similar cu o versiune de tip flip a Huawei Mate X – ceea ce nu are sens pentru noi și, de asemenea, a provocat dificultăți în design, deoarece un astfel de telefon se sparge ușor.

Apoi, în 2020, Apple a suspendat dezvoltarea iPhone-ului pliabil.

În prezent, inginerii Apple încearcă să elimine pliuul ecranului și să proiectezeun sistem care să permită ecranului să fie complet plat.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax