Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Aproape 1.200 de persoane vaccinate la maratonul organizat la Sebeș. Autoritățile mai înființează un centru de vaccinare

Publicat

Primul weekend cu mai puține restricții a coincis, și la Sebeș, cu un maraton de vaccinare organizat de municipalitate cu sprijinul DSP Alba și cu implicarea Direcției de Asistență Socială Sebeș. 

Potrivit reprezentanților primăriei, bilanțul maratonului de vaccinare organizat la Sebeș, de vineri 14 mai, până duminică 16 mai, este de 1.176 de persoane vaccinate cu serul Pfizer.

Cetățenii au fost primiți în cele două centre de vaccinare acreditate, situate în cartierul Aleea Lac – la Centrul de zi pentru persoane vârstnice, precum și la Centrul de zi pentru persoane cu dizabilități, de pe bulevardul Lucian Blaga nr. 45.

„Mulțumesc, încă o dată, tuturor locuitorilor pentru respectarea măsurilor de protecție, precum și întregului personal medical și auxiliar implicat în acest demers. Am parcurs împreună pași importanți pentru revenirea la normalitate”, a transmis primarul Municipiului Sebeș, Dorin Nistor.

Autoritiățile mai anunță că la Sebeș se înființează un alt centru de vaccinare împotriva COVID-19, pe strada Augustin Bena, nr. 106, hala 2.

”Sebeșenii au dat dovadă de responsabilitate, iar procentul de îmbolnăviri este sub 1 la mia de locuitori, ceea ce a permis ca toți elevii să revină în băncile școlilor, începând de luni, 17 mai 2021” transmit reprezentanții primăriei.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax