Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Aproape 1000 de persoane au fost verficate de polițiștii din Alba, în două zile. Sute de abateri descoperite și amenzi date

Publicat

Aproape 1000 de persoane au fost verficate de polițiștii din Alba, vineri și sâmbătă. În urma verficărilor au fost descoperite sute de abateri și date amenzi în valoare de zeci de mii de lei. 

Este vorba despre o acțiune cu efective mărite realizată de polițiștii din județ. 

Rezultatele au fost comunicate de reprezentații IPJ Alba, în buletinul de presă din 28 aprilie 2024.

În perioada 26-27 aprilie 2024, polițiștii și jandarmii din județul Alba au continuat acțiunile, în sistem integrat, pentru combaterea faptelor de natură penală și contravențională și pentru prevenirea incidentelor care ar putea afecta liniștea cetățenilor din județ.

Sute de abateri descoperite și amenzi date

În cadrul activităților desfășurate, au fost legitimate, prin intermediul aplicației eDAC, 912 persoane și au fost verificate 521 de autovehicule.

Au fost constatate 429 de abateri de natură contravențională, majoritatea la normele legale privind circulația pe drumurile publice și la cele privind liniștea și ordinea publică, care au fost sancționate cu amenzi în valoare totală de 93.180 lei.

Au fost efectuate 189 de testări privind conducerea sub influența alcoolului sau a altor substanțe, au fost reținute 16 permise de conducere, au fost retrase 14 certificate de înmatriculare și au fost constatate 16 de infracțiuni.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
PublicitateParteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax