Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Aproape 1000 de șoferi, pietoni și bicicliști amendați în Alba și zeci de permise reținute. Acțiune de disciplină rutieră

Publicat

Polițiștii din Alba au amendat aproape o mie de șoferi, pietoni și bicicliști, într-o acțiune organizată pentru creșterea gradului de disciplină rutieră. Zeci de șoferi au rămas fără permise.

Potrivit IPJ Alba, în perioada 24-30 octombrie 2022, Serviciul Rutier a organizat, pe raza județului Alba, o acţiune pentru combaterea principalelor cauze generatoare de accident și depistarea conducătorilor auto care nu respectă regulile de circulație.

Pentru abaterile constatate, au fost aplicate 934 de sancțiuni contravenționale dintre care 434 pentru nerespectarea regimului legal de viteză, 48 pietonilor și 58 bicicliștilor, care nu au respectat regulile privind circulația pe drumurile publice, iar restul sancțiunilor au fost aplicate pentru alte abateri comise de participanții la traficul rutier.

Au fost reținute 28 de permise de conducere.

La acțiune, alături de polițiștii rutieri, au participat și polițiștii de ordine publică.

Polițiștii le recomandă participanților la traficul rutier să respecte toate regulile de circulație.

foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax