Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Aproape 2% dintre persoanele testate COVID la cerere, pozitive, în Alba. Cât a încasat DSP după analizele la cerere

Publicat

Aproape 480.000 de lei a încasat Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Alba în urma testelor contra cost pentru noul coronavirus, în general de la persoane care urmau să plece în concediu în afara ţării, fiind depistaţi cu COVID-19 mai puţin de 2% dintre solicitanţi, potrivit unor informaţii furnizate, joi, Agerpres.

„Valoarea totală a încasărilor din testarea la cerere, până la finele lunii august, este de 479.750 de lei. Numărul persoanelor testate la cerere este de 2.853, iar cel al testelor la cerere – de 3.210, deoarece unele persoane au solicitat mai multe testări”, a declarat, pentru Agerpres, purtătorul de cuvânt al DSP Alba, Ioana Presecan.

Citește și TOP localități din județul Alba după incidența cazurilor noi de COVID-19, în ultimele 14 zile. LISTA prezentată de DSP

Potrivit acesteia, au fost confirmate cu noul coronavirus 56 de persoane. Asta înseamnă că 1,96% dintre cei care au solicitat contra cost testare la cerere au fost pozitivi.

Testarea contra cost a început în Alba în 14 iulie. Un test este 250 de lei.

sursă: Agerpres

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax