Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Aproape 200 de amenzi, aplicate de polițiștii rutieri într-o acțiune de creștere a siguranței în trafic prin prevenirea încălcării regulilor de circulație

Publicat

Zeci de șoferi au rămas fără permise de conducere și aproape 200 de șoferi au fost amendați de polițiști într-o acțiune organizată pentru creșterea siguranței în trafic prin prevenirea încălcării regulilor de circulație.

La data de 11 iulie 2014, poliţiştii din cadrul tuturor structurilor de poliţie rutieră ai Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, au organizat o acţiune având ca scop creşterea gradului de siguranţă a participanţilor la trafic prin prevenirea şi combaterea încălcării normelor legale care reglementează regimul de viteză şi efectuarea manevrei de depăşire, principale cauze ale accidentelor rutiere grave, soldate cu victime omeneşti şi pagube materiale însemnate.

În cadrul acestor activităţi, pentru neregulile constatate au fost aplicate 199 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 35.820 lei. Dintre acestea, 91 de sancţiuni au fost aplicate pentru nerespectarea regimului de viteză, 31 de sancţiuni pentru încălcarea regulilor privind efectuarea manevrei de depăşire, 21 pentru neportul centurii de siguranţă iar 56 pentru alte abateri la regimul circulaţiei pe drumurile publice.

Ca măsură complementară, au fost reţinute 34 de permise de conducere în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, din care 31 de permise pentru depăşire neregulamentară.

FOTO: Arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax