Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Aproape 200 de haine contrafăcute, descoperite în casa unei persoane din Sebeș. Ce au făcut polițiștii cu articolele vestimentare

Publicat

Aproape 200 de haine contrafăcute au fost descoperite de polițiștii din Alba, în casa unei persoane din Sebeș. Este vorba despre mai multe articole vestimentare în valoare de 3500 de lei. 

Hainele au fost confiscate de oamenii legii. Acțiunea a fost transmisă de reprezentații IPJ Alba, într-un comunicat de presă emis joi, 31 august, 2023.

Polițiștii de investigare a criminalității economice au indisponibilizat articole vestimentare, în valoare de peste 3.500 de lei, susceptibile a fi contrafăcute.

La data de 30 august 2023, polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Alba au efectuat verificări la locuința unei persoane din municipiul Sebeș.

Cu ocazia controalelor, polițiștii au identificat 177 de articole vestimentare, în valoare de 3.540 lei, susceptibile a fi contrafăcute, care au fost indisponibilizate.

Cercetările sunt continuate, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de punerea în circulație a unui produs având o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată, fapte prevăzute de art. 90 din Legea 84/1998 privind mărcile şi indicațiile geografice.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax