Connect with us
Publicitate

BLAJ

Aproape 200 de perechi de pantofi de sport, confiscate de Poliția Alba, de la un magazin. Ce au descoperit polițiștii

Publicat

Polițiștii de investigare a criminalității economice au indisponibilizat încălțăminte, în valoare de peste 22.000 de lei, susceptibilă a fi contrafăcută, anunță Poliția Alba. La punctul de lucru al unei societăți comerciale din au fost identificate și sume de bani pentru care nu a fost emis bon fiscal.

Potrivit IPJ Alba, luni, 31 iulie, polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Alba au efectuat verificări la o societate comercială din Blaj și la punctul de lucru al acesteia, din municipiul Sebeș.

Polițiștii au identificat 177 de perechi de încălțăminte, în valoare de 22.020 lei, susceptibile a fi contrafăcute, care au fost indisponibilizate.

Cercetările sunt continuate, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de punerea în circulație a unui produs având o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată, fapte prevăzute de art. 90 din Legea 84/1998 privind mărcile şi indicațiile geografice.

În plus, în urma verificărilor făcute la Blaj, polițiștii au identificat suma de 228 lei pentru care nu a fost emise documente justificative de aparatul de marcat fiscal electronic.

Societatea comercială a fost sancționată contravențional, cu amendă în valoare de 1.500 de lei, iar ca măsura complementară s-a dispus confiscarea sumei de 228  de lei.

La activitățile de control desfășurate la Blaj, au luat parte și polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Blaj.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. pilu

    marți, 01.08.2023 at 12:14

    Da la ăla din Alba când descindeţi ? Vă spun eu, never. O luaţi peste degete.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax